Over ons

Waarom wij doen wat we doen

2007

Oprichting KnopsPublishing

2008

Lancering Advocatennet.be

2015

Lancering Jubel.be

2017

Lancering Knowlex.be

Anne Knops begon 30 jaar geleden als klassiek uitgever in de juridische sector. Gedreven door ondernemingszin en op zoek naar innovatie in de sector richtte ze 10 jaar geleden haar eigen uitgeverij op. Zo had ze de vrijheid om volop in te zetten op vernieuwende uitgeefconcepten voor de jurist, terwijl persoonlijk contact gewaarborgd bleef. Meer en meer professionals in law, tax and finance zagen de voordelen van die multimediale aanpak in. Zo groeien de onderscheidende diensten en platformen van KnopsPublishing uit tot een begrip in de sector.

KnopsPublishing onderneemt en innoveert, voor u.

Als ervaren en ondernemende uitgever streeft KnopsPublishing naar professionele innovatie in de juridische markt. De juridische wereld verandert snel en cliënten vragen steeds meer van hun adviseurs. KnopsPublishing wil daarom van uw kantoor een eigentijds en efficiënt bedrijf maken.

KnopsPublishing kijkt over de grenzen van het traditionele uitgeven. Door in te zetten op vernieuwende en kwaliteitsvolle concepten voor kennisoverdracht die elkaar wederzijds versterken, zorgt KnopsPublishing ervoor dat uw kantoor klaar is voor de uitdagingen van vandaag en morgen. KnopsPublishing versterkt uw expertise en brengt ze onder de aandacht van wie telt:

  • Met vakpublicaties en wetboeken op uw maat
  • Met interactieve opleidingen gericht op uw praktijk
  • Met eigentijdse oplossingen voor uw communicatie en marketing

Zo concentreert u zich op uw core business: uw cliënten een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening bieden.

U bent verzekerd van een persoonlijke en professionele aanpak, kennis van de juridische, financiële en fiscale wereld en respect voor uw sleutelpositie.

Een circulair uitgeefmodel

De uitgeefconcepten van KnopsPublishing zijn geen aparte takken, maar werken nauw samen en versterken elkaar. Boeken, tijdschriften en opleidingen leven ook op Jubel.be en Advocatennet.be, de artikelen op Jubel.be worden gebundeld in boeken of tijdschriften, en een videodossier op Advocatennet.be wordt versterkt met een boek en een opleidingenreeks.
Door samen te werken met KnopsPublishing, kiest u voor een unieke aanpak die vanaf het begin op diverse multimediale kanalen inzet en uw expertise maximaal versterkt en verspreidt.

Contacteer ons

Bedankt! Uw bericht werd verzonden.
Er is iets misgegaan met het verzenden van het bericht.